sunnuntai 6. tammikuuta 2013

2013

Normaalisti ihmiset ovat ihmeissään vuoden vaihtumisesta tai siitä kuinka nyt on tammikuu ja uudet kujeet! Ainoa asia mitä minä mietin uudenvuoden ilotulituksia katsellessani..

"Ens kuussa on Desucon frostbite"



Miten olemme valmistautuneet asiaan? Noh minut tuntien en tietenkään niin miten pitäisi! Loma tuli niin nopeasti ja loppu nopeammin. Nopeita päätöksiä tekemään ja radikaaleja päätöksiä vielä enemmän. Liput onneksi saapui ajoissa!

Sunnuntaille olen edelleen tekemässä Roy Mustangia ryhmää varten, valitettavasti sitä ei ole aloitettu ja se todellakin harmittaa. Mutta odotan että saan kaavat käsiini, ne ovat tulossa ystävältä joka on aikoinaan cossannut Armstrongia 2007 Animeconissa, joten sen verran voin relata että kaavat ovat valmiit, eikä Roylle tarvitse peruukkia lähteä tilaamaan. Mutta..jos ei onnistu ajoissa, koska kyseessä on uniformu ja uniformut ovat kyllä jotain taboota itselleni niin.. On toinen idea, johon äsken menin tilamaan peruukin. Jos ei käy tälle conille, niin sitten toiselle.


Mikä se on?

Okei, lupasin itselleni että ei salacosseja, koska ne tunentusti saavat ihmiset raivostumaan!
Meridan. Brave elokuvasta!

because..i mean..that..HAIR....Ja puvun kangas puhuu minulle. Löysin täydellisen peruukin tätä varten ja piilaritkin olisi jo omasta takaa. Ja olen niin niin niin niin niin niin NIIn herkkänä irkku aksenttiin, ette edes tiedäkkään.. kyllä, tämä puku vaatii sen että bindaan rinnat pois täydellisesti, joka on hieman huvittavaa kun cosplayaa naista.. Koitan saada aikaiseksi viitan myös tehtyä ja jousen, jousi ei niin vaikea edes pitäisi olla. Edes minunlaiselle idiootille.

Lupaan tällä viikolla kirjoittaa hieman nätimmin ja paremmin asioista. Eikä vaain turhaa jossittelua.
Minä karkaan tästä pesemään kasvonaamioni ja toivottavasti ajoissa nukkumaan. Hyvää yötä ja pian nähdään!

xoxo Ane-ue.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti