maanantai 19. marraskuuta 2012

Peruukkeja lounaaksi


Tuli tuossa otettua parin tunnin päikkärit ja herättyäni mietin heti ekana tänne kirjoittamista. Valitettavasti ehkä ei mitään parasta asiaa ole, tällä hetkellä ei ole mitään projektia menossa. Ainakaan mitään sen suurempaa ja mullistavaa.

Mutta päätin sen verran että avaudun ja kerron mikä tämä mysteericossini on, no eihän se niin salainen ole.. Hieman vain kaapissa ja sängyn alla pidetty. Toisekseen toinenkin peruukkini saapui niin tahdon senkin esitellä samalla. Molemmilla kesti saapua noin kaksi viikkoa, allekkin. Toinen oli valitettavasti 30€ ja toinen vaivaiset 10€. (Huomaat kyllä kumpi on kumpi)


Kännykkäkuva laatua jee jee.


Ruskeassa oli yksi ainoa miinuspuoli...näet kyllä sen itsekän. Kiiltävämpi kuin Edward Cullenin pakarat aurinkorannalla! Mutta sen onneksi voi hoitaa pois.


Ja niin... mihin pinkki peruukki tuleekaan?
Ringo Uta No Prince Samasta!  Olen nyt jonkun aikaa tutkskellut ja tutkiskellut kangastarjontaa ympärilläni ja olen löytänyt kolme kangasta jotka miellyttävät silmääni ja sormenpäitäni. Kaikki muut onkin valmiina paitsi pusero. Tahdoin tehdä tämän muutenkin koska TARVITSEN puseroita. Teen tämän huolella niin voisin käyttää sitä normaalistikkin. Mutta muinne Ringon laitan? En tiedä... saatan laittaa ainakin Frostbiten iltapuvuksi.

Valitettavasti tämä blogimerkintä on aika lyhyt, mutta lupaan että viikonloppuna tapahtuu! Siksi aikaa...katselkaa vaikka tätä surullista failaamista. (Huom tiedän että en osaa piirtää enkä edes nauti siitä) Kaikkea sitä tekeekin ystävien eteen..




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti