maanantai 28. tammikuuta 2013

Merida. Part 1 peruukki ja testimeikki.

Oi kyllä, pitkään odotettu peruukkini viimeinkin saapui postissa! Tämä taisi ollakkin pisimpään mennyt aika peruukin odottamisessa. Ehdin jo pelätä seuraavia asioita;

Peruukki eksynyt maailmalle

Laiva/lentokone jolla peruukki tulee on joutunut onnettomuuteen

Myyjä onkin huijari.

Alienit vei sen.

Kaikki nämä tuntui todellakin mahdolliselta.  Sen verran kauhutarinoita on tullut kuultua ebay ostajilta, oli se sitten peruukki tai muuta.Mutta onneksi kaikki pelot olikin vain omaa harhaa!
Peruukki itseasiassa oli paljon parempi kuin odotin. Pelkäsin että se olisi liian lyhyt ja joutuisin yhdistämään kaksi peruukkia ja tekemään volyymia lisää. Mutta ei.....Avasin sen paketista ja kokeilin, sormilla hieman vetelin paikoilleen......Lähes täydellinen.

Tyttö-ystäväni Marika ehti jo tehdä pilaa minulle. Ollessani koulussa hän viestitti että paketti saapui ja sen olevan kiinasta. Noh, tietty ensimmäinen toive oli että se olisi peruukki! Pian hän ilmoittaa sen olleen hänen takki, jonka hän on tilannut samoilta mailta. Kävelin kotiin lähes tuskaisena, vihaisena..niiin pettyneenä että en tahtonut katsoa edes liikennevaloja matkalla! Pääsin kotiin ja hän kysyy "noh, oletko nyt pettynyt". Noh, ilmeeni tietty kertoi kaiken. Sekunnissa hän heittääkin peruukkipaketin naamalleni iso jokeri hymy naamallaan. Damn you Marika! 

                    Pientä stailausta ja modausta tulossa vielä, sekä meikissä että peruukissa.



Tuossa innostuin opettelemaan hymyilemäänkin, saan usein kuulla "normaali" kuvistani että miksi en hymyile, kuka vei suklaani yms juttuja.. Noh, nyt on hyvä tilaisuus rikkoa se jää ja hymyillä! Poskeni tulee olemaan kipeät.

Seuraava vaihe tulee olemaan luotikotelon viimeistely, jousi, ammukset ja se KÄSIjuttu jolle en ole vieläkään löytänyt oikeaa nimeä.  Teen ne varmaan tänään jo. Hetikun peruukki saapui niin inspiraatio edetä hommissakin(tai aloittaa ne) tuli heti.



Kuinka sekaisin  peruukista voikaan mennä?

XOXO ane-ue




4 kommenttia:

  1. sen nimi on kyllä Merida, ilman ännää : | mutta oaaaaa ihana peruukki ja cossi ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pieni typo tuskin tappaa ketään! Mietin jo kyllä hetken että kumpi se olikaan, kiitos korjauksesta! Dankkeshöö!

      Poista
  2. Ihanan vaatimattoman pörrönen perukki, en malta odottaa frostia :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on <3 ja en itsekkään malta odottaa! Itseasiassa odotan kovasti teidän ryhmän näkemistä!

      Poista