tiistai 6. marraskuuta 2012

Pinkin peruukin arvoitus ja harlekiineja

Suuret pahoitteluni näin etukäteen, en ole vielä  näyttämässä mitään suurta ja mullistamaa. Mutta en kestänyt olla kirjoittamattakaan näin pitkään! Suoraan sanottuna olen vain ollut hieman laiska, koulun kiireen keskellä JA..hyvin mahdollisesti dementikkona vain unohdin.


Mystinen pinkki peruukkini saapui ja täytyy sanoa että rakastan sitä, vaikka samaan aikaan olen hieman pettynyt. latvat olivat jokseenkin huonossa kunnossa, vaikka kyseessä on täysin uusi peruukki. Mutta olen minä ennenkin nähnyt uusia peruukkeja ja kiharaisia..ovat ne olleet hienomassa kunnossa.. Myyjä kyllä itse sanoi että se vaatisi minun viimeistelyn, jonka uskon. Mutta latvat ovat karhean tuntuiset..joten..voivoi. Mutta, muuten kaiken puolin ihana!

Koska en ole vielä ehtinyt hankkia loppumateriaalia asuun, niin vielä pihistän tietoa hahmosta! Haluan kuulla teidän arvauksia kuka se mahtaa olla!
Tunnistatko hahmon jolle peruukki kuuluu?

(Pahoittelen kuvanlaatua, se on screenshotti videosta jota en jaksanutkkaan leikata yhden peruukin takia.)

Costumeplay

Aka pukuleikkeilyä. Asia  joka erottaa itse luodut hahmot eri kategoriaan kuin peli/sarjakuva/elokuva/anime/piirretty/yms hahmojen kanssa. Vietän itse myöhässä halloweenini vasta 10-päivä jolloin juhlimme asunnossamme jossa kerrankin on tilaa! Päätin nyt vasta tietysti miksikä pukeudun, kerrankin kun saa itse luoda jotain niin en päätynyt cosplay pukuun! Päätin edustaa yhtä suosikki asiaani lapsuudestani, Harlekiinia!


Harklekiineissa oli aina jotakin niin kaunista ja melankolista jota rakastin lapsena. Omistan yhäkin kaksi vanhaa posliininukkea jotka pitäisi olla hyvässä kunnossakin. Loooove them! (Jos erehdyt että ne on pellejä, YOU ARE WRONG) Myös saan olla hieman taiteellisella tuulella meikin teossa... Ja koska Harlekiiniin liittyy paljon urbaanifaktoja, mukavia kuin pelottaviakin.. tulen tekemänä tästä Harlekiinista hieman...poikkeavan. Näette lopputuloksen seuraavassa postauksessa! Mitkä olivat teidän halloween fiilikset? Entä asut? Haluan tietää!

Suunnitelmia edessäpäin.

Koulukiireiden vuoksi en ole osallistumassa cosplay gaalaan, se ei toisin ole itselleni suurikaan pettymys, koska tiedän että nyt ei olisi sellaisene varaakaan. Ja mitä sinne mennä tekemään jos en ole kisaajakaan, en mitään. Sääli sinällään, mutta säästän vain rahaa ja vaivaa! Seuraava coni on sen sijaan Frostbite, jonne asut olenkin päättänyt jo.

Tuossa jokin aika sitten minut käännytettiin seuraavaan cossiin....jota en itse koskaan tullut ajatelleeksi jostain syystä. Mutta sitten kun se ehdotettiin..se oli niin ilmiselvää MIKSI minut pyydettiin tähän cossiin. Kyseessä on henkilöt jotka tuntevat minut paremmin kuin tarpeeksi. Ja...cossi tosiaan on se mitä kuva näyttää...
Kuljeskelen pienessä ryhmässä sitten. En ainakana tarvitse piilareita tälle miehelle,. Ja kyllä, en tule tekemään Tracon mokaa ja aloita myöhään.

Ja toiseksi puvuksi päätin jo että teen Leilan puvun valmiiksi. Koska asuun puuttuu enää vain housut! Ei muuta! Vuorikankaat ja armorit yms on valmiita. Tietysti joudun nyt ostamaan peruukin, se ei haittaa. Mutta hahmon vuoksi mietin seuraavaa....olisi aika hauskaa saada pienen pientä ryhmää tästä kyseisestä sarjasta/elokuvasta. Ei tarviste olla edes Bloodlustista, voi olla vanhemmastakin. Toisin en ehkä mielelläni ottaisi manga version Leilaa(anteeksi) mutta eri hahmoja kyllä! Leila vampire Hunter D-Bloodlustista siis!
Muita suunnitelmia? Noh, tietysti mysteeri pinkkipään viimeistely ja jotakin muuta pientä ajankuluksi. Koulua siihen päälle, kermalla.



xoxo Ane-ue

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti