tiistai 7. toukokuuta 2013

Ranmailua ja vähän muutakin

VAppu tuli ja meni. Vappu on kyllä turhimpia juhlia mitä tiedän mutta tällä kertaa se oli ainakin mielenkiintoinen. Olimme päättäneet cossata vappuna Ranma½sta pienellä porukalla, koska oltimme puhuneet sarjasta aikaisemmin Naru Dossun kanssa..jaaa...näin sitten tapahtui. Ja jostain syystä tein asuni ja Ranman asun samana päivänä kuin vappu. En paljoa jaksa kirjoitella tästä aiheesta mutta antakoot kuvien ja videoiden puhua puolestansa!

 Koko kuvaa Akane Tendo asustani. Voi kyllä..olen tietoinen noista rypyistä, tuliko kerrottua jo että asuni tehtiin samana aamuna? Tuli kyllä silitettyä mutta kaiken peuhaamisen jälkeen se ei vaan ollut enää nättiä katseltavaa.
 Ryoga viimeinkin saa voittonsa, ainakin hetkeksi.
 "Ranmaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....!"
Akane ei tykkää pojista, mutta tuliko koskaan mietittyä jos hän pitääkin vain tytöistä? Hmm'mmm...Kunfu faittia ja sillee. Ja Kuno ei vaan saa :c


Tiedätte leikin lapsena kun jos kaksi keinua keinuu samaan tahtiin olette naimisissa? Noh.... Akane keinuu yksin ja Kunolla ja Ryogalla on idea. Videomateriaalia on liikaa näytettäväksi blogissa, joten ehdotan että vilkaisee tuon youtube sivunikin, eiköhän ne loput materiaalit tule sinnekkin lähipäivinä.Desucon

Tässä on tämän hetkinen cosplay suunnitelmani, en vielä ole varma järjestyksestä toisin. Kankaita on jo ja piilareita tilailtu. Peruukit kun saisi vielä.

Vampire Hunter D Leila Kun kerta tämä asu on jo melkein valmis yksityiskohtia ja housujaan puuttuen ainostaan..haluan tehdä tämän nyt valmiiksi. Olen sen verran ylpeä takista :c Traconiinhan tämän piti tulla mutta..mitähän nyt meninkään mokaamaan tuolloin.

Bioshock infinite Elizabeth En voinut vastustaa, en vaa voinut. Rakastan liikaa sinistä ja tajusin että minulla ei oikeastaan ollut sellaista asua jota rakastan näin paljon. Tyyli on liian ihana ja löysin täydellisen kankaankin jo tähän..Ainoa mikä pitää nyt tilata on peruukki (KIIRE ) tällä hetkellä teen tätä takkia.

Ja.. minulla PITI olla neljä cossia tälle viikonlopulle, lauantaia kaksi koska siitä tulee pisin päivä. Ja lupasin toteuttaa tämän iltacossin ystävän kanssa ihan vuosipäivän kunniaksi. Nyt vain en tahdo vielä kertoa mikä se on, mutta ensi kerralla sitten.


En ole varma tästä viimeisestä, jos en keksi mitään pientä ja sellaista mistä pifän niin laitan yhden puvuista kaksi kertaa päälle. Elizabet on varmaankin lauantaina, Leila sunnuntaina. Perjantaina..en tiedä. Ehdotuksia otan vastaan.


xoxo Ane-ue
1 kommentti: