maanantai 15. huhtikuuta 2013

DBZ!

Olikohan se keskiviikko kun laitoin Naru Dassulle viestiä että hänen pitäisi tulla kylimään kun asuu nyt naapurissa. Noh, tottahan toki hän oli heti tulossa. Mutta ei se vielä mitään, ehdotin cosplay photoshoottia. Jotain pientä ja kevyttä. Narulle tämä ei kelvannut näin pienelle varoitusajalle, itse taas suunnittelin jos kuvaisin yhden cossin viimein. Noh, aikaa menee ja lauantaina kysyn Narulta olisiko peruukkia lainata, hän kertoo että hänellä olisikin juuri sopivasti kangasta yhteen cossiin josta voisi ottaa kuvia. Kyseessä on upea ja karismaattinen SEKSIKÄS HIRMU Mr.Satan! Dragon ball Zstä!
Itse taas oivalsin että HEI, olenhan tahtonut cossata tätä sarjaa jo no..aina? Miksi ei nyt ottaisi mahdollisuutta siihen. Katselin hahmoja ja vastaan tuli Videl, jonka muistin sattumalta myös Satain tyttäreksi....Oli liian täydellistä. Ja asiaa paransi vielä se että hahmon jalat eivät tosiaankaan ole tikut!

Kaikki osat löytyi kaapista modattaviksi ja pieniä yksityiskohtia piti vain luoda...Ja kengät..jotka kastui shootissa. Sukat valitettavasti unohdin tällä kertaa. Derp....ja kenkien kangasväri vääristyy kuvissa. Tupla derp. No kengät tein viimetingassa hetkeä ennen kun lähdimme kuvauksiin.

 Isi ja tytär potretti.

 On se vaan niin ninja...

Ei itseasiassa ollut sen kummemin kylmä edes. juuri tuona päivänä oli sen verran lämmin että selvisin shortseilla, mutta tietty myöhemmin tuli kylmä...ja sormista katosi tunti myös. Varpaista puhumattakaan!
 "Isi tahtoisin oppia lentämään.."
Voi tätä miehekkyyden määrää, muutun ihan heteroksi tässä ja heti! Oli muuten täydellistä että oli kaapissa yhä tuo manchesti jonka ostin vappuna 2010. Käytin sitä tasan kerran ystävän syntymäpäivänä. Lahjoitin manchestin parempaan kotiin Narun luokse!
Tiedän, olin vastustamaton.

Tällä kertaa ei muuten tullut paljoa mitään ruhjeita cossia tehdessä. Ainoastaan poltin tietty näpit ja sain pienen pienet vesikellot sormeen.


Lisää tulossa näitä tänään vielä. Kannattaa siis tarkkailla youtubea!

Ja, tämä jää nyt tähän. xoxo ane-ue

4 kommenttia:

 1. aaa rakastan DBZ ihan ylipaljon ja oikeesti tää on parhain mr.satan cossi minkä oon nähny ! ja säkin oon tosi lutunen videl ;_;♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;__; kiitos. DBZ on niin ihana...tahtoisin cossia siitä vaikka mitä!

   Poista
 2. Olettepas hyvin saaneet toimimaan tuon Satanin rintakehän, yleensä tuollaiset näyttävät niin tökeröiltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naru oli kyllä mestari kun sai sen toimimaan noin hyvin ! XD

   Poista