perjantai 15. maaliskuuta 2013

Tampere kupliiTodella kiireinen elämä että huhhuh! *sarkasmia*

Tampere kuplii on ensi viikolla jo ja ajattelin että olisi hyvä aika raapustella suunnitelmista!

Lauantaille olen ainakin laittamassa Meridan uudelleen päälle, koska tällä kertaa on mukana jousipyssy ja muut pikkusälät viittoineen. Piilareita en valitettavasti taaskaan ehtinyt tialta ajoissa... Koska olen joutunut näpistyksen kohteeksi niin ei rahat valitettavasti nyt venynyt siihen suuntaan. Mutta ei maailma siihen kaadu, eihän?
"Hassu kangas kun näytät vihreältä välillä ja sitten siniseltä....i mean..dafuuuuuuuq?"

Sunnuntaina nyt vihdoin ja viimeinkin laitan päälle Ringon Uta no Prince samasta.
Odotan vain hyvin innolla sitä oloa kun riisut korkokengät pois jalasta monien tuntien jälkeen ja joku hieroo päkiäitäsi. Lähes yhtä hyvä olo kuin se jälkitunne kun olet riisunut peruukin ja hierot päätäsi!
Meridan kuvien oton jälkeen päätin vapauttaa päänahkaani hetkeksi. Muutama ystävä on kysynyt miten tukkani on niin sileä peruukin alla, en itse asiassa tiedä mitä sanoa tuohon.... rasvaisuus vai lakka? Varmaankin molemmat.

Teen tällä  hetkellä toistakin asua, mutta en tiedä koska se tulee valmistumaan. Saimme tehtäväksi tehdä mekon koulussa ja päätin tällä kertaa yhdistää cosplayn siihen. Samalla toteuttaa yhden parin vuotisen cosplayhaaveeni. Valmistelen vasta suunnitelmia ja projektikansiota koulussa, itse ompelun aloittamisesta en tiedä vielä.

Saanpahan kerrankin tekosyyn litkiä tekoverellä!

Mutta, kertokaahan nyt tälläiselle seniilille keitäo on tulossa Tampere kupliiseen, mitä cossitte ja mikä päivä?


xoxo Ane-ue

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti