perjantai 29. maaliskuuta 2013

Hei Tampereella kuplii!

Huomenta vain kaikille! Kello ei ole vielä edes kymmentä ja olen jo jalkeilla, LOMALLA.
Ja kirjoitan blogiin. Hui, ihan huimaa menoa täällä...

Noin viikko sitten oli Tampere kuplii, oli mukavaa päästä ekaan coniin joka ei ollut enää niin kylmä. Desucon Frostbitesta tulin niin kipeäksi että olin yksinyt kylkeni huonoon kuntoon. Tampere kupliissa uskalsin kävellä hieman vähemmissä vaatteissa, vaikka sielläkin  kylmä viima välillä otti mukaansa.

Minun piti mennä kisaamaan Meridalla lauantaina, mutta jos olette katsoneet videoitani..tiedätte syyn kyllä miksi en ollutkaan kisaamassa.

Täältä voit nähdä syyn.

Kaikenlisäksi ompelin koko perjantai päivän ja yön hametta. En itselleni. Mutta se eie estänyt minua laittamasta Meridaa päälle! Ehdin sentään korjata taka-osaa, mutta helmaa pitää silti yhä lyhentää.

"Tule tänne niin voin näyttää miten sitä jousipyssyä oikeasti duunataan!"

Lauantaina oli pitkä päivä. Mutta onneksi puku oli sen verran rento, välillä peruukki teki mieli heittää ojaan vain sen takia koska kutitti niin hitosti. Kuvia tuli otettua ihanan Wilman kanssa, myös hänestä sain napata kuvia. Seura oli kerrassaan ihana mutta eniten sydäntä lämmittää virolainen nainen jolla oli kaksi tytärtään mukana, noin 5- ja 3 vuotiaat. Hän tahtoi ottaa kuvan Meridasta tyttöjen kanssa. MIksi mennä Disneylandiin kun disney cossaajia löytyy?

En ole mikään pepsodent tyttö mutta pitihän sitä kerrankin hymyillä! Yleinsä minulle valitetan että olen niin vakavan näköinen kuvissa..noh..sillä on syynsä. Meridassa onneksi saa hymyillä niin että poskiin alkaa sattumaa.

Kävimme syömässä American Dinnerissä, tietystihän minun oli pakko riisua peruukki siksi aikaa.
Emme joutuneet kovin kauaa onneksi odottamaan ruokaakaan. Täytyy sanoa että AD on aina niin ihana paikka. Tahdon takaisin sinne ja tilata kaikkea mahdollista ;__;

Mutta tietysti tässä oli yksi huonokin puoli! Lupasin että en tee tätä, mutta tein sen silti koska en voinut vastustaa. KUvasimme Harlem Shake videon juuri ruuan jälkeen. Ja se tunne kun olet syönyt ison annoksen ja heti sheikkaat? Oh  dear..Kiitos kaikille osallistujille!

Illalla majapaikassa odotti karvaisia seuralaisia.
 Lunalle olisi kelvannut halien ja rasputuksien lisäksi kaikki herkut.
Extra kiitos vielä Peetunhille majapaikasta <3 b=""> Pakko ihan laittaa sydän perään koska oli niin mukavaa että tahdon tulla useamminkiN!

Sunnuntaina cossasin vihdoin ja viimein Ringoa Uta no Prince-samasta. Vaikka en ehkä ole mikään "tarpeeksi laiha" siihen. Pidin puvustani, joka on harvinaista. Mutta ne korkokengät, oivoi.....en todellakaan osaa kävellä niillä.Mutta päätimme että olemme sunnuntaina muutenkin lyhyemmän ajan tampereella, niin kestin sen verran.
 Ringo kaatuilemassa portaissa tai jotain. Oli miten oli tämä on yksi suosikkikuvista, kiitos Wilma!
 Piilarit kerrankin näytti siniseltä!
"damn shoes"


Pakko avautua sen verran että..vaikka paita oli todella simppeli tehdä, legginsit oli jo kaapissa (tappelin värin kanssa, välillä ne on mustat ja sitten siniset, päädyin mustiin) niin tämänn paidan resorit...not fun! Yksi viiva kerralla. Miljoona langan pätkää. ....ah..en taida koskaan saada niitä keltaisia langanpätkiä pois matosta.

Niskat meni kyllä jumiin muutaman kerran näitä ommellessa. Mutta se oli sen arvoista! Missään ei ollut paitaa joka olisi sopinut, muutenkin tahdoin tehdä tämän itse että tulisi mahdollisimman täydellinen.

Tuli naureskeltua  toverin kanssa että kumpihan hahmoistamme on enemmän miehekkäämpi? Sanoisin että Ringo vie naisellisuuden tittelin, mutta toisaalta.... Mitä mieltä iste olette?

Kumpi hahmoista on miehekkäämpi?
  
pollcode.com free polls 


Tänä vuonna on kyllä turhankin paljon ideoita coneihin ja photoshootteihin..apua..mitähän tästä tulee? Noh, 2013 on alkanut onneksi onnistuneesti cossien kannalta. Jospa menisikin vain siihen hyvään päin.Ja tämä nyt jää tähän!

xoxo Ane-ue


9 kommenttia:

 1. Niin kaunis Merida ;___; <3

  Pakko kysyä noista tulevaisuuden asuistasi, sillä pari pisti silmään: minne olet suunnitellut Esmeraudea ja Drusellaa? Minulta parilta kaveriltani on tulossa tänä vuonna Sailor Moon -pahiksia Desuconiin ja Disney-sankarittaria Animeconiin. Lisävahvistus ei olisi pahitteeksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ;__; pikkutarkkaan vielä kyllä asua Desuconiinkin varmaan. (ja isompaan photoshoottiin=

   JOS pääsen desuconiin niin sunnuntaina olisi atrkoitus kahden vuoden suunntielma toteuttaa Wilman kanssa, Truzella ja Anastasia siis xD Esmeraudesta en tiedä, on vain sellainen vimma tehdä se vaikka se merkitsisi pelkästää photoshoottia. Valokuvaaja ystävä sai minut innostumaan leikkimään mallia niin tekee mieli tehdä vain jotain. Mutta ehdottomasti voin psitää merkille sailor mono pahis ryhmän!

   Poista
 2. Valitsen sinut! http://saaraz-cosplay.blogspot.fi/2013/03/elikka-oli-tylsaa-ja-parisi-ni-piti.html ja toi sun Ringo cosplaysi on erittäin.. miehekäs *3* me likes it ja merindasi on ihana perukkikin on aivan uskomaton.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awawawa menee ihan vaivaantuneeksi ,3; kiitos! Itse taas salaa aina vähänväliä käyn tykkäilemässä tuota sivuasi, niin nättiä ;3;

   Poista
 3. Sun Merida oli aivan ihana Tampere Kupliissa sobsob<3 ;__;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ;_; harmikun ei vieläkään ole 100% valmis ja kangas joka olisi ollut tätdellinen maksoi 50€ metriltä..

   Poista
  2. Oli se täydellinen mun silmissä, mun mielestä sovit Meridaan tosi hyvin ;__; Piti monesti käydä jututtaa mut oli aina kiire johonki ja välillä ei kehdannut asd

   Poista
  3. ;__; awh kiitti! Tuollaiset nostaa vähän itsetuntoa takasin kehioinki niin ei niin paljo tressais pieniä asioita cosseissa, pitäis muistaa aina vaa hyvät asiat mut eeeeii..aina pitää miettii huonoja asioita!

   Poista