torstai 29. maaliskuuta 2012

auts

Noloja pukuja. Niitä mitä toivoit harkinneen enemmän kuin kahdesti ennenkuin teit ne. idea oli hyvä! Mutta toimiko toteutus? Mmm..no...

Tässä on muutama puku vuosien takaa joita toivoin harkinneen useammin kuin kolmesti...Ehkä viidesti olisi ollut hyvä. Nämä puvut ovat myös niitä jotka tulen uusimaan mahdollisesti tämä vuonna tai ensivuonna. Teen ne---KUNNOLLA..

Helga


Mistä edes aloitan? Tein puvun alle viikossa hetken mielijohteesta. Ei ollut hyvä hetki silloin päättää tehdä ekan kerran takkia cossiin, koska se ei todellakaan istunut minun päällä. Mutta olen Trinity Blood ryhmässä, saan tehtyä tämän ehkä uusiksi ja paremmalla menestyksellä....ehkä.....

Yuna



MIKSI TEIN SEN?!? Miksi päätin että haluan tehdä tuon Yunan puvun? No, rakastin sitä desingia..ja..sitä ei oltu nähty suomessa, mutta miksi MINUN TÄYTYI TEHDÄ SE? Taas näitä "eka kerta kun teen tätä" juttuja. ...Tätä en tule uusimaan, mutta toivoisin näkecän suomessa jonkun tekemässä tätä. Koska voisin tulla kuolaamaan helmaa. Slurps.


Kreivi.




Rakastan tämän miehen cossaamista, mutta en voi uskoa että normi ja oopperapuvut olivat silti näin surkeita. Peruukista puhumattakaan. Tulen tänä vuonna uusimaan tämän, mutta med viitta ja tophat. En voi antaa tämän upean hahmon jäädä tälläiseksi..en ..vaa...voi..

Prinssi Mytho-Raven.



EPÄMUKAVUUS LEVEL OVER 9000!



Assddddddddd...näitä onkin muutama vielä..Mutta..tahdoin vain nämä "kohokohdat" tänne. Muutama uusittava ja yksi..kuolema. Onhan kaikissa puvuissa asioita mitä tahtoisin uusia ja korjata, mutta joko hahmon takia en tahdo koskea siihen enää koskaan..tai....ei vain kiinnosta korjata. Mutta en tee enää viimetingan pukuja, en..en kestä sitä enää.. laitan vain Moussen päälle ja menoksi!

2 kommenttia:

  1. kuvat ei näy :c !
    vai hämäätkö vaa ettet haluukaa näyttää kuvia :::::::D !

    VastaaPoista