sunnuntai 21. elokuuta 2011

Rip VIP 03(ja kaverin peruukki)


Okeiiii. Olen saanut Rip van Winklen ainakin valmiiksi nyt. Kaulus lähes poistettu, napit tehty ja kiinnitetty. kavennettu. ..jouduin leikkaamaan hihat irti ja istuttamaan uudelleen. Eli ei ollutkaan mikään pieni modaus ostettuun kirpparitakkiin. Huh. Kaulusta tosiaan ei ole, tarkistin monesti ja monesta paikkaa, siinä takissa ei ole kaulusta! Monesta hieman epäröin asuaa, mutta tosiaan.....sitä ei ole!Kuvassa ripin napit jotka on menossa uuniin. Sen jälkeen vielä hiottavaksi. Myös hänen nazi koru. (En ollenkaan arvosta rasismia, nazeja..jnejne, tämä on vain cossia varen) Korua en ole vielä hionut siistiksi. En tahdo röpelöpintaa.

Pääsin tänään tekemään jotain muutakin. Ystäväni joka cossasi Cielia animeconissa, cossaa traconiin Edia Full Metal Alchemistista, valitettavasti. Hän ei ehdi tai voinut tilata laadukasta peruukkia ulkomailta. Joten hän joutui tyytymään suomen laatuun. Tämä on vasta hänen toka cossinsa, joten pyydän.. välttäkää nyrkin heristämitä. Hän ei ole vielä cosplayta harrastanut niin kauaa että puree hampaitaan hajalle asian tai parin takia mikä on asussa "pielessä". Minun mielestäni nykyään on tullut suomeen ihan laadukkaita peruukkeja, ja jos on PAKKO tietty niitä saa käyttää.
Peruukin suoristamista ja taivuttelua. Ensiksi meni hieman pielene, niin jouduimme pesemään lakan pois päästä. Sitten vain se automaattisesti suoristuikin. Ja pysyi siinä.
Taivutettiin ihana Ed johto päähän ja siistittii etuhiukset. Ei pahalta näytä! Jos ottaa huomioon että se on suomalaista laatua, ja että olen surkea peruukkien modaamisessa.
Kuvassa Mari-Anne pitelee peruukkinsa koteloa kädessä, jossa nainen poseeraa samassa peruukissa. Kieltämättä olen hieman hämmentynyt kuinka hyvin saimme sen kuntoon. ...





EI TÄSSÄ MUUTA, ADJÖÖ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti