torstai 25. elokuuta 2011

cosplay-talkoot

Yksi ihanimmista asioista cosplayssa on cosplay-talkoot. Saada tehdä seurassa pukua. Oli se sitten vain yhden ystävän kanss avai ryhmässä. Noh, nyt oli Cresu minun seurana. Olen yksin kotona vielä jokusen päivän, niin vallattiin olo-huone. HAettiin ensin ruokaa lidlista ja sitten aloitettiin. Toisin ensimmäiset kaksi tuntia kyllä meni pahempaan lagaamiseen ja jaaritteluun. Katseltiin samassa Liikkuvaa Linnaa. Ja lollattiin pervolle mummolle...höhö.

Vasta aloitimme ja onnistuimme sotkemaan ihan mukavasti. Peruukki mm; roikkuu lampussa, Cresun puku verhoissa ja minun kaavapapereita lattialla mukavasti.
Cresu itse modaili Yin peruukkiaan (sarjasta Darker than Black) kun minä taas ten Traconin lauantai cossini hihojen ja kauluksen kaavoja. Itse hameeseen on jo kaava, se ei tuota ongelmia. Mutta nämä hiha ja kaulus reijät...tarkistin monesti. Ne on reijät eivätkä mustat kuviot. Tämä tulee olemaan siis aika hauskaa kun tekee kankaalle. Hihat on vielä hieman hankalat, ne teen uudestaan huomenna.

Kauluksen hahmotttelu alkoi aika laimeesti..mutta ajan kanssa aloin tajuamaan miten sne pitää mennä. Leikkasin paljoja ja teippailin yhteen kaavaaksi. Kaavapeperia kun ei ollut taloudesse, piti olla hieman luova.
Ja sitten sain sen näyttämään tältä. Se on vain puolikas kaulusta, ja siinä ei ole reikää keskellä, pala teippiä joka on läpikuultaavaa.- Näyttää hieman mielenkiintoiselle picasso kaavalle. Muuta en sitten tänään tehnytkään, mutta sentään jotain sain aikaan!


Ja tässä on ystäväni Cresu testaamassa Yin cossiaan. Rusetit puuttuu yhä, mutta näyttää todella nätille jo. Valitan toisin kameran vääristävää väriä...veljen kamera vihasi minua atm. Hieman kadehdin Cresun mukavaa pukua..Hmph. Jos joskus itekin tekisi cossin joka on mukava ja ei liian tylsä. ...


2 kommenttia:

  1. Strawberry Panic:istäkö nyt cossaatkin vai? :D

    VastaaPoista
  2. Joo. Piti kyllä yhtä toista, mutta vaasassa oli huono kangasvalinta. Ja kaverin kanssa ei keksitty muuta :'D

    VastaaPoista