perjantai 22. heinäkuuta 2011

hyvä iho cossaamiseen




Yksi lähes tärkeä asia cosplayssa on ..hyvä iho. Kuten monessakin harrastuksessa tietenkin ja elämisessä. Cosplay hahmot valitettavasti ovat täydellisiä iholtaan koska ne eivät ole oikeita. Jopa elokuva cosseissa filmitähtien on täydellinen. Tai muuten vain blurrattu. (itseasiassan Sunako nakaharan iho on varmaan samaa luokkaam kuin minulla, siksi sen cosplayaaminen olikin niin viihdyttävää)


Mutta valitettavasti minulla ei ole hyvää ihoa muihin cosseihin. . Ei ole sitten 9-vuotiaasta saakka ollut selvää ihoa. Finnejä ei ehkä tule enää, mutta kraatereista on lähes mahdoton päästä eroon. Ja en tahtoisi olla yksi sellainen joka blurraisi naamaansa aina kuvissa. Koska kerran koin sen teininä, (16-vuotiaana) ettäe räs kaveri jonka tapasin viimein livenä, totesi että näytän ihan erinlaiselta livenä...muokkaamattomana. En sen jälkeen ole enää innostunut asiasta.

Sain ystävältäni tälläisen aasialaisen rasvan jota käytetään juuri tätä vaerten. Peittämään kraaterit. Se ei poista niitä täysin, mutta hetikun laitoin sen naamaani näin eron.

Enpä ennen ole mielelläni näyttänyt huonoa ihoani julkisesti.. Mutta tässä on ennenkuva. Ei meikkiä tai voidetta naamassa. Kraaterit.Ja tässä jälkeen. Anteeksi, tämä oli ainoa onnistunut. Laitoin rasvaa ensimmäisenä naamaani ja meikkivoiteen ja puuterin. En tiedä huomaatteko te eron, mutta iste näen suurenkin! Olen niin kiitoollinen tästä lahjasta, koska nyt on hieman parempi istetunto monessa asiassa. Etenkin cosplayssa. Koska en tahtoisi olla kyvykäs cossaamaan pelkästään Sunako Nakaharaa..vaikka rakastan sitä hahmoa. Best birthday gift ever. (vaikka se on vasta ensikuussa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti