keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Go to Desucon they said, it will be fun they said.

Liian monesta syystä en ole kirjoittanut tänne mitään Desuconsta, mutta te jotka tunnette minut niin tiedätte että minulla ei ollut mitkään parhaimmat oltavat. Toisin ette tiedä tarkkaa syytä mutta anyway... En tahtoisi alkaa kirjoittamaan Desuconista mitään raporttia, ensinnäkin kuka tahtoisi lukea 10 syytä miksi en viihtynyt? Sanotaan vain että huonoin coni kokemus mutta johtuu täysin omista syistä, ei tapahtumasta tai edes huonosta conisäästä.


Sen verran voin sanoa että olin kuvaamassa pe-la ihania tyttöjä! Aijai, että tässä herkistyy kun on niin nättiä ;_;

Desumasennus sivuun ja nyt vähän asiaakin. Minulla ON projekteja menossa. Viimeistelen Meridan jousipyssyö että pääsen ottamaan lisää kuvia ja toivon mukaan tällä kertaa piilarit on päässä (ne oikeanlaiset D< ) valitettavasti oikea mekkokanags ei pääse vielä kotiin ellei joku ole ihana ja osta sitä minulle synttärilahkaksi.


Toinen aktiivinen projektini on Akima Titan A.Esta.
Klikkaa tästä jos tahdot nähdä kun teen ekaa testimeikkiä Akimalle.Tämä idea lähti siitä kun Marika katseli tätä elokuvaa ja muistin kuinka tämä elokuva oli lapsuuden kulta-aikaa <3rakastin 24="" ainakin="" ainoastaan="" akima="" akiman="" alla="" aloitin="" antaa="" edess="" ehk="" ei="" elokuvaa="" elokuvan="" en="" enemm="" eniten="" ensimm="" esittelyvideon="" ett="" h="" her="" heti="" huoneessa.="" huoneessa="" huvikseni="" idean.="" ihan="" ihastuksiani="" isi="" itse="" itseasiassa="" iv="" ja="" jazz.="" joka="" joku="" jonka="" jos="" jouduin="" kaikkea="" katselee="" ket="" kiinnosta="" kiinnostuisi="" kivempaa.="" koska="" kova="" kuin="" kun="" kyll="" liian="" liilat="" liimaamaan..ompelemaan...all="" m="" meinattu="" miekkosen="" milt="" min="" minne="" mit="" miten="" muistan="" mutta="" n="" neitosen="" nen="" ngyll="" nky="" no...="" nukun="" ole="" oli="" olisi="" olla="" oma="" on="" p="" peruukkia.="" pienimmille="" pit="" pukua="" rakastan="" rakastin="" rj="" roinien="" s="" saan="" samassa="" sanoa="" se="" sellainen="" sen="" siin="" siis="" siistimist="" sit="" stailaamaan="" suortuvat="" t="" tahdoin="" tarkoitettu="" teen="" tehd="" tehty="" tein="" tekem="" that="" tied="" tietysti..itse="" torkuin="" tytt="" unilta="" v="" vaatii="" vaikka="" vain="" varten="" viel="" vieraita="" viitsinyt="" voin="" yh="" yst="" ytt="">

Tracon tulee ja tällä hetkellä sinne suunnitelmat ovat täynnä. Mutta tällä hetkellä en ole 100% varma pääsenkö tulemaan, mutta teen päätöksen tässä viikonloppuun mennessä, koska lippuhan tosiaan pitää ostaa...Jos ostaa. Koska en ihmettele jos Tracon myy myös lippunsa loppuun ennakossa jo.No okei..ennenkun lähden tästä niin tässä muuuutama kuva Desusta, ei kaikista asuista ( i have my reasons) mutta..olkaa hyvä!  Mutta sen verran sanon desusta vielä..älkää yrittäkö saada aikaa cossia kun olet kokenut hermoromahduksen. Just..dont do it..Se ei ole sen arvoista. Vaikka luulet sen menneen ohitse, se ei mene..niin..vain..ohitse.Dina on muuten korjattavana. Jaaaa..minä tästä katoan!

Jos tahtoo nähdä enemmän kuvia ja juttuja niin täältä voi seuraa; https://www.facebook.com/AneUeCosplay  koska olen hyyvin huono blogin kanssa välillä. Kuten on varmasti tullut huomatuksi.

Joten...

XOXOXOXOXASPXCMASDKL

ane.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti