keskiviikko 29. elokuuta 2012

Traconin suunnitelmat ja tästä eivät muutu!

Ainakaan asut vaihdu. Tässä on kiireen keskellä kirjoitettu cossilistani traconiin.(siltä varalta jos joku yrittää bongata ja ei tunnistaisi)


Lauantai.

Ei muuttunut miksikään, pysyn Ascottina ja toivottavasti ystäväni voi paremmin ja pysyy Caldina cossissa.
Kasvupyörähdyksen kokenut Ascot siis.

Ja koska tällä kertaa ajattelin viipyä siellä illalla, mutta puolisokea Ascottina en ihan jaksa kulkea kauaa niin vaihdan cossia sitten jossain välissä. Varmaan kuuden jälkeen.

Ilta-cossi

Roxanne Ritchie

Miksi? Koska..noh...jos ette sattuneet tietämään, Megamind on lempielokuviani, ellei ihan kärjessä ole jo tokana. Mutta ehdottomasti paras piirretty/animaatio elokuva josta pidän. Ja minä niin niin niin niin pidän sinisestä väristä, siinä asiassa tämä on aika "kiero" haave cossata häntä. Toisin mielummin toteutan tämän punaisen puvun.



Sunnuntai

Dun dun duuu....otan ehkä pienoisen riskin tämän kanssa, mutta toisaalta jos lohdutan isteäni että tein Shizuman cossin vuorokaudesa, alle kaksi viikkoa ei olisi paha näiden kanssa. Plus minulla on osia valmiina jo... ja..Noh, sanotaan että ajatus että voin olla omilla hiuksillani cossissa on liian hyvää ollakseen totta. Ja tahdoin jotakin hivenen erinlaisempaa pitkästä aikaa, ja en ole ainakaan itse vielä nähnyt tätä naista suomessa, Meierin ja Dn kyllä (itse tosiaan olin Meier ...) On aika olla pitkästä aikaa bad ass nainen, joka on samaan aikaan aika..ärsyttävä. But oh well. Mutta tein lupauksen että jos en saa tätä valmiiksi, jatkan sen loppuun toiste. Mutta yritän silti saada tämän tehtyä....tulee valvottua yhkä hieman, mutta onneksi voin repiä jostakin gofeenia kouluun.

Leila Vampire Hunter D Bloodlinesta.


Ja näin minä karkaan tekemään pukuja.
 Nähään traconissa.


xoxo Ane-ue



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti