keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

ARVAA TÄMÄ POKEMON..

Viime kerrasta taas tuntuu olevan aikaa. Ja onko minulla tälläkään kertaa mitää näytettävää? No...se nähdään.

Toivoin saavani inspiraatiota jostain että saisin tuon pikku-projektin valmiiksi. Mutta sen sijaan aloitin toisen ja jonka jopa sain valmiiksi. Olen menossa parin tunnin sisällä Ähtäriä kohti, toisin ensin tulee Tuuri vastaan josta pitää hakea talouteen asioita...nimittäin tulossa muutto.

Animecon.

Olen mitä ilmeisimmin tulossa Animeconiin koska olisi kyyti ja lipunkin sain. Mutta en ala tekemään sinne mitään uutta, vaan uskollinen Brief puku lähtisi siis sinne.
Mutta....löysin itseasiassa takin toiseen Brief cossiin,. Puhuimme tästä cossista kaverin kanssa jo tammikuussa, ja nyt se olisi hyvä toteuttaa.Kyseessä olisi Brieifn tanssijaispuku. 


Ja kyllä..en osaa tehdä puvuntakkeja ja säästän rahaa kun löysin takin 6eurolla. Modana kyllä kauluksen oikeanlaiseksi. Ainoa asia mikä ottaa päähän on peruukki. Silloinkuin ostin sne, kuvassa se oli niskasta rutkasti pidempi, mutta kun sain sen......ei tarpeeksi. Brifillä on takatukkaa ja tahtoisin ne! Eikä tosiaankaan ole aikaa tilata uutta peruukkia. Joten saan kärsiä tästä. Onneksi etuhiuksia riittää...

Khrm.. eteenpäin! Olen tosiaan menossa ähtäriin ja photoshoottaamme erään paricossin. Ystäväni cossasi omalla asullaan pari vuotta sitten Traconissa. Todella hellyyttävä hahmo ja...puku oli hänelle täydellinen. Ja joskus naurettiin että voisi saada hienoja kuvia näistä hahmoista. Ja kappas... noh..peruukki löytyy...paidan pystyin tekemään. Housut toisesta cossista ja..joo. ...näillä mausteilla lähdittiin.



Mutta pystytkö itse tunnistamaan kenelle tämä kauluspaita kuuluu?

 Pientä ehostusta vaille vielä...ja likainen peili med likainen tukka tapaa likaisen huoneen.
Ostin 1eurolla kauluspaidan kirpaprilta. Jonka avasin kainalosaumoja pitkin kokonaan ja levitin että pystyn maalaamaan raidat paremin. Maalaamisen jälkeen sitten ompelin takaisin kiinni ja kavensin samalla.
 Jos jotakuta kiinnostaa millä maalasin raidat kauluspaitaan. Yllättävän hyvää tököttiä oli. Alle 5€ Sinooperista. Ps: raitojen maalaaminen..........not fun.


Mutta nyt on pakko alkaa juosta..! Photoshootti kuvia tulee sitten tänne ja DA sivulle.

xoxo Ane-ue


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti