torstai 26. huhtikuuta 2012

Desuconiin valmistautuminen.

Olen ollut hieman laiska päivittämään, pahoittelen! Mutta nyt revin itseäni niskasta kun huomasin olevan kaksi uutta lukijaakin. Joten sen kunniaksi ...... WIP!.. Tavallaan..


Tässä kuunnellen fx musiikkia samalla mietin miten valmistaudun nykyään coneihin. Tietysti siihen kuuluu puvun teko, mutta mikä muu? Ennen se oli erinlaista, nykyään otan asiasta myös otteen.

Ennen saatoin litkiä energiajuomaa ja syödä mitä vain. En hoitanut juurikaan ihoani, ajattelin että säästän rahaa ostamatta erinlaisia aineita. Nykyään en käytä niin paljoa meikkiä, varmaankin vain sillonkun kokeilen jotain maskia..tai tutoriaalin takia. Mutta se ei tarkoita että ihoni olisi sen parempi kuin ennen. Finnejä ehkä tulee vähemmän, mutta koska murrosikäni oli aika raavas, se on jättänyt jälkensä kyllä. Ja ihoni kuivaa todella paljon talven aikaan...joten käytän yövoidetta, myös silmävoidetta erikseen joka hoitaa tummia ympäryksiä.

 Tässä kaikki aineet mitä itse käytän vakiosti, joskus vaihtelee mitä käytän ihonkuorinnassa. Joskus s eon vain sitruuna ja sokeri, joka toimii ehkä jopa paremmin kuin kalliit aineet. Joka suihkun jölkeen tietysti rasvaan aina koko ihoni, että ei vain kasvojani rasvaile. Voide joka on kasvoilleni ON ryppyjä ehkäisevä, joka ei meina että minulla olisi niitä VIELÄ..mutta ehkäisy ei koskaan voi olla haitaksi, koska sitten kun ne tulee, ei auta enää muutkuin botoxit ja ties mitkä kalliit asiat. Mutta pääosin käytän tuota rasvaa koska se kosteuttaa ihoni parhaiten..

 Olen jättänyt energiajuomat kokonaan pois. Ne on olivat paheeni, ja aiheuttivat yksi ilta minulle kamalan olon. Ensin huomasi,sitten alkoi vapisuttamaan ja huippaamaan enemmän..ja kylmähiki nousi. Kaikka sitä ihanaa. Siitä illasta ei sen enempää, mutta tosiaankin... podin hieman kofeeniriippuvuutta, ja koska en juo kahvia, tee ei tee minulle mitään ja muualta en keksi mistä saan kofeenin... niin päätin että kai cola juomat. En niitäkään latraa onneksi juurikaa paljoa, koska cola ei sinänsä ole mikään suosikki juomani. Mutta koska ompelee öisin niin tarvitsen virtaa, niin siihen tapaukseen halppiscola saa kelvata! Tietysti juon vettä tällä hetkellä enemmän kuin muuta, koska se kuuluu minun kiinteytysrutiiniin..tai..yritykseen. 2 litraa joka päivä, ainakin silloikun muistan. Puhdistaa kehoa ja tekee hyvää iholle.
Tietysti kaikki tämä treeni ja ihonhoito ei ole ainoat asiat valmistautumisessa. Myös pukujen teko ja korjaaminen. Tässä on Euphemian takkini, jota olen nyt työstänyt samalla kun katsellut kummitus tarinoita netistä. Käsin ja koneen kanssa tullut ommeltua. Ja voin sanoa että se istuu nyt paremmin kuin viimeksi.Pelkästään että ulkosaumat on hyvin, perehdyn sisäsaumoihin.
Myös kankaan kävin hakemassa Briefille! Ainoa väri ja materiaali jonka hyväksyin vaasan kanagskaupoista. Pukua aloittelin jo eilen, mutta en näytä sitä vielä ennenkuin olen päässyt vielä vähän eteenpäin.

Brieifn peruukki myös lähti tilaukseen toissapäivänä, katsotaan kauan kestää saapumisessa.

En malta odottamaan kun pääsen hipeltämään tätä peruukkia... tuo väri on niin ihana.

Mutta.....en taida kirjoitella nyt tämän enempää. Mutta mahdollisimman pian kyllä uudestaan kun on olo että asioita kasaantuu. 

Xoxo Ane-ue

1 kommentti:

  1. Vähänkö toi peruukki on ihana tossa kuvassa O3O sooo pretty....

    VastaaPoista