tiistai 14. elokuuta 2012

Särkäniemeen särkäniemeeen!....?

Vaikka koulut ovat jo alkaneet se ei tarkoita vielä kesän loppua.

Olen saanut kutsun Särkäniemen tapahtumaan ystävältäni, koska hän ei tahdo mennä yksin. Olemme menossa sinne hänen ja tyttö-ystäväni kanssa joka ei ole koskana ollut Särkäniemessä. Joten..vielä ehtii!
Tapahtuma sisältää kaksi lempi asiaani, cosplay ja huvipuisto. Vaikka tapahtuma ei ole coni, enkä aijo pitää pukua koko päivää päällä, silti näkee tuttuja cossaajia.


Joten, tahtoisin kysellä kuinka moni on tulossa tapahtumaan, mitä cossaatte ja aijotteko tulla vain sisäänpääsyllä vai ihan laitteisiin saakka? Itse olemme menossa laitteisiin pyörimään koko päiväksi kunnes oksennamme.

Itse olen vielä hieeeman avoinna mitä hahmoa cossaan. Onhan noita pelihahmoja tullut cossattua, mutta vain yksi puku tallessa ja se vaatisi korjaamista hieman ja uudet kengät kokonaan. Ja koska koulu on alkanut, olen todella väsynyt koulun jälkeen aina en tiedä mitä jaksan saada aikaiseksi. Vaikka kyse olisi vain pienestä korjauksesta ja kengistä..mutta.....vihaan kenkien tekoa.

Kyseessä on Sera DDS pelistä.
Tosiaan, minun pitäisi korjata sutä ja hieman kaventaa/lyhentää muutamaa kohtaa. ..jotka on jäänyt toistaiseksi yhä tekemättä.

Toisaalta, tulihan sitä haaveiltua muistakin puvuista JOS vaikka perjantaina jaksaisi ommella, koska pääsen jo 12 koulusta.


Epä olisi muuten eka kertani cossissa särkäniemessä.....eikä tokakaan. Vaan kolmas, tässä on yksi todistusaineisto.  Vuodelta 2007, fruit basket miitti(kaappicossi meininki) ja menin mm;Ayamena Tornaadoon  peruukki päässä.
 Kuva otettu sen jälkeen kun nousin Tornadosta. (oli eka kertani koko laitteessa) Kaikenlisäksi bindi sanoi itsensä irti... Oivoi, mutta se päivä oli sen arvoinen!


xoxo Ane-ue



4 kommenttia:

  1. aagh alkaa päivä päivältä veetuttamaan enemmän ku tietää ettei oo mahollista päästä tonne..

    VastaaPoista
  2. Tämä random immeinen sanoo, että luultavasti ollaan tulossa kaverin kaa subway bosseina (pokemonista). :'D Ei oikeen jätä vaihtoehtoja, koska allekirjoittaneella ei ole muita pelicosseja. Laitteisiin meno on kysymysmerkkinä vielä.

    VastaaPoista
  3. haluaisin kyllä tulla mutta olen töissä :(((( en ole muuta ehtinyt tehdäkään kesällä, en edes ole käynyt missään conissa! tai no finnconissa mutta se nyt oli niin pieni ja hikinen tapahtuma että...

    VastaaPoista