torstai 2. elokuuta 2012

Photoshoottaamista tulossa

Tiedän että tämä kuulostaa todella kuivalle tekoselitykselle, mutta olen oikeasti ollut kiireinen! Tuli äkillisiä muutto puuhia viikko sitten ja sitten tuli vieraita ja paperisodasta puhumattakaan(joka ei ole vielä täysin ohi..)

Noh, jotta aihe ei karkaisi ihan cosplay-blogissa ihan toiseen jauhontaan niin...mennään suoraan asiaan.

Ensinnäkin huomaan että on uusia lukijoita, JIPPII! Eikun oikeasti, olen todella yllättynyt..ja positiivisesti. Ja myös yllättynyt että olen myös jaksanut pitää tätä blogia yllä.. Alunperin kun loin tämän, en jaksanut sittenkään kirjoittaa....pidin tämän haudassa varmana vuoden. Sitten ystävien kannustuksella päätin nostaa tämän ylös  ja se siitä se lähtikin. Koska lukijat lähenevät 100 lukijaa, aijon pitää tässä kuussa giveawayn! Tällä kertaa hieman erikoisempi, mutta lupaan että se on cosplay-ystävällinen taas. En vielä silti kerro mikä se asia on.  Mutta lupaan ja vannon Dr.Pepper rakkauteni uhalla.....se tulee olemaan hyödyllinen. 


Photoshoottaamista.


Brief
Koska en päässyt animeconiin, tulen lähi aikoina photoshoottaamaan valmiin Brief pukuni.Mahdollisesti ensi viikolla.
 Laitanpas nämä kaksi kuvaa tästä, vaikka toinen on fanarttia mutta siinä ainakin näkyy kuulokkeet ja ihana ghostbusters reppu. Ja.....hieman realistisimmassa mittakoossa tuo vartalo.

Elfen Lied-Kouta

Ystäväni Cresun kanssa ollaa suunniteltu pientä photoshoottia hänen Lucy cossilla ja itse olisin Kouta, onnekseni siis kyseessä on aika...söpö poika. Ainakin piirrostyylin takia. Ja ei kireitä nakkivartalo vaatteita, vaan löysät. Joten tämä onnistuu! Ja ....kerrankin saa käyttää verta kuvissa.



(tässä vaiheessa Ane raivoaa kuinka ei saa kuvia vierekkäin)












Tutoriaaliin kuuluva photoshootti.
  
Ennenkuin tulee ihmetteleviä kommentteja tästä, kerron pienen tarinan. Minun oikea nimeni siis on Milla, ja kyllä kuten varmaan monet on jo tajunneetkin, minut on nimetty Milla Magian mukaan. Sisareni Lea(vanhin) nimesi, koska hän luki tuohon aikaan ja YHÄ Aku Ankkaa, ja piti tästä hahmosta kai niin paljon, että pyysi lupaa nimetä sisarensa. Tietty se oli vain jos vauva on tyttö, siitä tulee Milla...kuka tietää mikä olisin sitten ollut poikana. Itse en lue tätä nykyä enää Aku Ankkaa, mutta arvostan ja rakastan silti yhä vanhempia klassiko animaatioita missä Milla Magia esiintyy. (Random fakta, tiesitkö että Milla magia oli eka naishenkilö sarjassa?) Mutta siis, teen pienen inspiraatio tutoriaali meikin tästä hienosta hahmosta oman syntymäpäivän kunniaksi. Elokuun 6 päivä olen 24-vuotias. Ja koska nimeni on peräisin tästä, ajattelin että olisi aika passeli. Tietysti on tiedossa ihmisversio....en ihan lintuhahmoksi ala muuttumaan. Kyllä, nyt ne kaikki jotka lapsena aina leikki nimeni kustannuksellani saavat nyt vastinetta. 




Ja koska enempää ei ole sanottavaa, jätän tämän tähän. Mutta sitä ennen annan teille Desucon 2012 parhaimman cosplayn jonka paikanpäällä näin. No joke.



xoxo Ane-ue

5 kommenttia:

  1. Enpä tiennytkään että nimesi tulee Aku Ankasta! tosi siistiä! mun nimi vain valittiin randomisti ja äiti ei edes tiennyt mitä se tarkoittaa kun kysyin häneltä :D (nimeni tarkoittaa muuten totuudenmukainen ja pieni siivekäs :D )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, sieltä se tulee xD Kumma kyllä että lapsena suutuin kun minua kutsuttii Milla Magiaksi xD se sanottiin aina loukkaavaan sävyyn..nykyään taas pidän siitä. Nimien merkitykset on kyllä aina hauskoja XD

      Poista
  2. Mahdatko olla samainen henkilö joka Desussa kertoi tästä Milla Magia -cossista meille Karhukoplalle? :o

    VastaaPoista