tiistai 7. elokuuta 2012

Elfen Lied

Tuntuupa yhtäkkiä hassulta kirjoittaa photoshootista tänne jonka myös menin tekemään enkä vain puhunut siitä. Koska kyllä, olen usein suunnittelija, en toteuttaja. Mutta nyt toteutin sen..vaikka suunnitelmat muuttuivat matkan varrella.

Lauantaina juhlimme tupareita/synttäreitäni ja Cresu jäi yöksi luoksemme että voisimme mennä kuvaamaan sunnuntaina. Ystävämme MInna jäi myös, hänen piti olla kuvaajana, mutta kiirettä piti ja hänen piti karata takaisin seinäjoelle, ja olin luvannut jo paremmalle puoliskolleni että hän saa rauhaisan sunnuntain. Joten.. ...me olimme Cresun kanssa jo vaatteissa ja peruukit stailattuina. Emme tahtoneet enää perääntyä, päätimme ottaa kameralle jalan ja lähteä anyway kuvaamaan. Yleinsä skitsoisin tätä valintaa mutta olen onnellinen että edes joitakin kuvia saimme ja lisää tulee kuvattua myöhemmin. (tietty jos olisimme heränneet aikaisemmin Minna olisi ehtinyt auttaa)

Noh, lähdimme ajelemaan rannikkoa kohti ja aloitimme kuvaamiset. Tietysti juuri sinä päivänä oli kamala helle ja sinulla on bindit, peruukit ja muut tilpehöörit päällä!

Ennenkuin aloitatte katsomaan kuvia ja toteatte että "tuolla on ostetut vaate-osat" STOP! Kyllä, tämä oli kaappicossi, housut ja valkoinen paita Rousuken kaapista, sininen paita omasta, jonka jouduin modaamaan. En ehtinyt vielä tekemään paitaa itse(jonka tulen kyllä tekemään koska tuo väri on väärä) Sitten peruukin lainasin Cresulta, joka oli oikeastaan ennen Sasuke peruukki, se koki vain pienen muodonmuutoksen. Olin ennen ajatellut että Koutan tukka olisi tumman ruskea, mutta monien kuvien takia päädyin mustaan. Koska se sinertää joissakin valossa, ja ruskea tukka ei sinerrä, musta sinertää. Laitoin kyllä siniset piilarit päähän että sain ne samanlaiset silmät kuin Koutalla, tietysti otsatukan takia sitähän ei paljoa näy kuvissa nyt, jos olisi erikseen kuvaaja silloin tietäisi mitä tehdä kameran edessä paremmin. (ps: sainpahan juostua silloin edes takaisin)

Mutta niin....luulen että nämä kuvat enemmänkin teitä kiinnostaa kuin itse pölötys. Joten tässä parhaimpia otoksia.


                                   Näillä portailla oli mukava ottaa kuvia!

 Derp derp..tosiaankin ..sanoin että nopeasti säädin tuota sinistä paitaa. Saksin siitä asioita pois ja en ehtinyt ommella. Mutta..noh..leikitään että kukaan ei huomaa mitään.


 Parasta tämän kuvan ottamisessa oli se että oikeasti tuijotettiin toisiamme ja yritettiin pitää naurua sisällä. Vaikka kuinka hehkeältä ja söpöltä näyttää..se on vain yhtä tuijotuskisaa.

 Pidimme muuten suosiolla Lucyn peruukin vielä pitkänä, koska tarkoitus kuvata parissa muussakin asussa jossa hänellä on pitkä tukka yhä. Onnekseen hahmolla oli pitkä tukka tässä asussa jonkin aikaa ennenkuin saksi sen.



No pakkohan yksi tälläinenkin tänne heittä. Ei suosikkejani mutta ilmeet ovat hienot! (Nimimerkki: ei siis derppaa)


Seuraavaan asiaan, joka kyllä yhä liittyy tähän sarjaan! Olemme ehkä tekemässä lyhyttä elfen lied videota, löysimme sopivan kappaleen siihen..mutta tahtoisin todella kovaa sen naispuolisena versiona. Koska sanat tulee Lucyn suusta, ja jos hän laulaa miehen äänellä se on aika..you know...wierd.  Ei ketään teistä sattumoisin olisi laulajatyyppiä ja voisi tehdä coveria meille? Ja tietysti omistaisi sen verran laatumikin että nauhoittaminen onnistuisi hyvin. Kappale ei ole pitkä, se on lyhennetty versio. Tässä on kyseinen kappale random videossa, mutta meidän videossa se tulee olemaan hiiituuusen pidempi..Mutta ainakin saa tässä idean minkälainen kappale kyseessä.



Kyllä, pikkasen creepy..mutta..juuri..sen..takia....tahdon tämän kappaleen. Joten..kukaan joka uskaltaa auttaa?

xoxo Ane-ue

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti