sunnuntai 26. elokuuta 2012

Aina myöhässä



Ensiksi, tahtoisin pyytää teiltä ihanilta lukijoilta apua pienessä asiassa! Olen liittynyt plus-koon mallikisaan jonka kappahal pitää, kyseessä on nettiäänestys. Säännöt että kokokuva ja kasvokuja esillä ja tyypit kuin tuntemattomatkin saavat antaa äänensä kerran päivässä. Joka päivä saa antaa äänen kunnes on viimeinen päivä menossa!  Pyytäisin siis nöyränä apua äänestyksessä, kuvani on esillä ja löydätte minut Milla Katajisto nimellä. http://kilpailu.kappahl.com/fi/index.php?page=gallery Se vie vain sekunnin äänestää, ja jos ette bongaa minua niin yläreunassa on nuolet joilla voit käännellä sivua. Kiitoksia!


Ja sitten oikeaan asiaan.

Tuntuu että olen aina myöhässä vaikka kuinka paljon yritän. Tahtoisin joskus olla valmis cossien kanssa viikkoa aikaisemmin, en päivää tai tunteja aikaisemmin. Olen ehkä elämäni aikana viikkoa ennen ollut valmis tasan kerran. Ja sitten ironisesti koko ryhmä peruutettiin, koska muut eivät ehtineet.

Noh, mutta itse asiaan. Traconin lähestyy kuumottavasti ja suunnitelmani (ofcourse again) muuttuivat. Mutta tällä kertaa uskon niiden olevan ihan oikea syy, ei mikään "ei huvita" fiilis.

Minun piti pitää paneeli traconissa, joka olisi ollut jatkoa se joka nähtiin desuconin yössä. Valitettavasti perun sen.

Mutta syy miksi on se että tyttö-ystäväni jonka kansa alunperin tämä idea oli tullut, ei pääsekkään Traconiin. Syynä ei ole mikään tekosyy, mutta hautajaiset kutsui perheen luokse. Ja ne sattuu vain menemään päällekkäin.

Itse olen tulossa kyllä, koska animecon meni mönkään niin tarvitsen tätä. JA en oikeen viihdy yksin kotonakaan.  Tässä siis tulee cosplay listani!

Lauantai.
 Magic Knight Rayerth sarjasta Ascot.
Damn you google, et anna parempia kuvia. Mutta onnekseni minulla on kaapissa ihan tulostettu back and fronth kuva hänestä. (kiitos Niina <3 atlantiksen="atlantiksen" br="br" caldina="caldina" cossaa="cossaa" desuconissa="desuconissa" fuu="fuu" h="h" hikaru="hikaru" ihminen="ihminen" ja="ja" joka="joka" jota="jota" kidana.="kidana." kulkee="kulkee" liikkuu="liikkuu" mukana="mukana" mukanani="mukanani" my="my" nen="nen" oli="oli" pukua="pukua" s="s" sama="sama" teemme="teemme" umi.="umi." yhdess="yhdess">
Saattaapa raukalla tulla viileää ulkona..mutta emme ehkä sinne juoksekkaan heti ekana.

Ilta-cossi.

Mukavuuksien syystä päätin että tällä kertaa on vaihtocossi illalle, koska ajattelin viipyä pidempää Traconin iltamassa kuin viime vuonna. En ole vielä lyönyt lukkoon mikä eniten innostaisi, yritän saada muutenkin porukkaa mukaan. Jos edes pari kaveria saisi mukaan. Tässä pieniä vinkkejä mitä olen ajatellut.


Jaaa onhan niitä muutama muukin mutta päätin että pysyn neljässä vaihtoehdossa. En vielä mikä vana näistä olisi hyvä, pitää keskustella jonkun kanssa.  Koska yksin  cossit ovat todella ärsyttävän vaikeita päättää!

Sunnuntai.
 Okei, ehkä tämä onkin vaikeampi kuin ilta-cossi. Minulla on ideoita, mutta on ongelmia päätöksissä, enimmäkseen koska en voi tilata peruukkia, koska en vain kerkeä. Jos tilaisin nyt. ehtisi ehä, mutta en voi tilata ennenkuin tulee rahat, joten se on poissa laskuista. Olen harkinnut kovasti Mad Moxxia, se piti itseasiassa tulla jo viime vuonna.
Olisi EHKÄ peruukki siihen, pitää ensin katsoa voinko teurastaa sen siihen.

Tämä seuraava taas on sellainen jonka olen pidemmän aikaa myös tahtonut toteuttaa, nyt voisin..mutta olen idiootti ja en tahdo yksin tätä tehdä. Tahtoisin itse tytöt mukaan oikeastaan, mutta en tiedä onnistuuko enää tässä vaiheessa? Liian lyhyt varoitus aika? Hahmo on siis Oraakkeli sarjasta W.i.t.c.h. Ihania lapsuuden muistoja..


Tyttöjä anyone? Tai olisiko kenties jotkut jo valmiiksi tätä tekemässä ja voisin lyttäytyä seuraanne kaljuna parrakkaana miehenä?

Rogue oldschool x-menistä. Olen hyvin hyvin hyvin suuri Marvel fani, ja rakastan vanhoja pukuja todella paljon,. vaikka yhä nauran Wolverinen keltaisille trikoille, silti katselisin niitä mieluimmin kuin muita.


Muutamia muitakin ideoita on, mutta hyvin hajannaisia joita en ehkä viitsi tänne laittaa.  Ja jos joillakin on jokin ryhmä menossa ja vielä hahmoja etsitään mukaan, i'm all ears!

Giveawaysta vielä asiaa, tilasin erään hienon asian jonka tahtoisi lahjoittaa toisellekkin cossaajalle, itselläni on siis sama asia hallussani, mutta en ole vielä varma miten se toimii joten en vielä voikkaan pitää sitä. Mutta hetikun tiedän miten tämä väline toimii, teen videon miten se tapahtuu ja sitten..Giveaway.

Ja vielä tälläinen asia, päivitän taas toista blogiani. http://close-the-world-ane-ue.blogspot.fi/2012/08/long-time-no-see-part-1-of-2.html

xoxo Ane-ue

4 kommenttia:

  1. huudan nyt kovaan ääneen että tule frostbiteen Rougeksi! olemme muodostamassa X-men ryhmää, ja jos en muita saa potkittua mukaan (mikä on harmillisen todennäköistä)tulen itse ainakin Pixienä!
    ai niin ja anteeksi etten ole postittanut peruukkia vielä, olen ollut töissä joka päivä ja posti on ollut kesä ajoista johtuen kiinni ainakun tulen kotiin mutta huomenna postitan sen, eli sen pitäisi tulla joskus keskiviikkona!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, olisi hienoa kyllä. Olen kyllä toisessakin xömen ryhmässä jota olemme suunitelleet 2008-vuodesta (vähän jäänyt kun tyypit meni tauolle) jo ennen tätä ihme buumia(kiitos hollywood.kiitos)

      Poista
    2. oo jos teillä ei vielä ole Pixietä ryhmässä niin count me in!

      Poista
  2. En traconiin taikka ensi vuonnakaan ole tekemässä WITCH-cossia, mutta olen perustanut ryhmän kyseiselle sarjalle joka toteutettasiin kylläkin vasta 2014. Että jos silloin sulla ois edelleen kiinnostusta olla Oraakkeli niin paikka on ryhmässä vapaa! :) *köhköh, ei mitään mainostusta ei köh*

    VastaaPoista