torstai 11. elokuuta 2011

YouKnowIt


Päivä alkaa sillä että äiti tulee huoneeseen, kysymään missä kampa on ja ojentaa minulle paketin käteen. Dindindiniiii. Piilarit! Tilasin piilarit sivulta http://www.youknowit.com/ koska siellä on free shipping ja todella edullista. Kaksi paria piilaria maksoi vain 15€ ja shippaus on todella nopeaa euroopassa. Ei mennyt kuin viikko niin ne saapuivat, joskus jopa nopeampaakin tullut joillekkin. Suosittelen siis!

"Aijai..että oikeen ilmavoimat tuoneet mulle paketin?"
Innostun todella pienistä asioista joskus. Niinkuin tästä paketista! Se on vaan niin..tyylikäs....
Siellä ne ui. Vaihdoin ne ensin omaan rasiaansa kyllä ennen niiden käyttöä ja annoin niiden olla nesteessä 2tuntia ennen kokeilua.
Koska omat silmät on melkein mustat, joskus kyllä ihan normaalin ruskeat..mutta..no, tummat. TArvitsen vahvat pikmentit että väri näkyisi niissä. Joten olen siis positiivinen tuloksesta, koska ei näy tummaa kuin iiriksessä. En suosittele että kukaan ostaisi jokaiseen cossiin piilarit, mutta vain niihin jossa silmät ovat hyvin..erikoisen väriset. Mm punaiset silmät tai jotain..tai psykoottisen siniset. Nämä piilarit menevät Rip van Winkle pukuuni ainakin. Ja ehkä tulevassa Bluehen Wolf rainista. Kokeilin siihen meikkiä aikaisemmin jo talvella, eri sinisillä piilareilla jotka maksoi melkein huimat 40€ ja ostettu suomesta.Ja olivat vaan 3kuukauden piilarit.



Kuva ylihinnoiteltuista piilareista.

3 kommenttia:

  1. Suosittelen kanssa Youknowitia! Postitus kestää sen 5 päivää about ja vastaavat todella nopeasti jos jotain tiedustelee (*3*)

    Beautiful eyes~

    VastaaPoista
  2. Aaah noi piilarit on just tosi hyvät! onneks tilattiin ne :3 ♥

    VastaaPoista
  3. Rufusu: NIIMPÄ! Ne tulisi nopeampaakin ilman viikonloppua xD mutta kyllä voittaa suomen piilarit.


    rousuke: ehdottomasti hyvä ostos <3

    VastaaPoista