tiistai 9. elokuuta 2011

Rip van Winkle VIP (meikki testi)




Tämä on vain Rip Van Winkeln meikkaamiseen VIP. Eli testaan vain miltä se näyttää tälläisenä. Halusin kokeilla jotain erinlaista, koska minusta näyttää kuin hänellä olisi luomet niin..sumuiset. Hitusen tumma meikki silmien ympärillä. Niin kokeilin sitä stailaamattoman peruukkini kanssa joka saapui tänään. Ripin tukan pituus vaihtelee välillä. Välissä se on polviin saakka ja sitten lantiolle. No, minä menin lyhyemmällä koska olisi helpompi sen kanssa olla.






Tästä se kaikki lähtee. Nappaat sen paljetin käteen.
Varjostin silmiäni kuparin ja mattaruskeansävyillä. Myös nenääni.
Silmästä lähikuvaa(ignoraa kulmakarvani jotka näkyvät. kasvatan muutaman päivän että voin vetää ne paremmin pois kerralla) Rajasin sisäluomeni mustalla myös. Ei liikaa, mutta hieman korostamaan.

Peruukin kanssa ainakin alkaa näyttämään jotain-sinne-päin. Vaikka peruukkia ei ole vielä stailattu ja piilarit eivät ole silmissä.

Ilmettäki piti testata. Ripilla on ihana hymy, jonka tahtoisin oppia. Mutta kun olen kauan aikaa opetellut että EN hymyilisi niin, se on vaikeaa mennä taaksepäin(vihaan poskipäitäni kun hymyilen)



Yleinsä kannatan sitä että jos tahdot kokeilla meikkiä cossiin, tee se vasta illalla ennenkuin otat suihkun. Silloin voit sotkea kuinka paljon mieli halajaa, koska se kaikki menee pois suihkussa. Mutta tein tämän testin mielijohteesta ja kun luonnonvalo oli vielä sujuva kuvia varten. Ja en viitsi kulkea kauppaan ihan näillä kulmilla ja piiretyillä pisamilla(jotka eivät onnistuneet, huomasin vasta kuvissa niiden oudot muodot)

Seuraavaksi kun liinoilla vedetty pois, vedän aina vielä stay clearilla, koska se puhdistaa loputkin. valitettavasti ne liinat jättää jälkiä yhä..
Ainakin tämän verran. ...




Tässä tälläkertaa! o/ Lupaan päivitellä nyt useammin.

2 kommenttia:

  1. Olisi kiva jos linkittäisit tähän myös hyvän kuvan hahmon kasvoista, niin tietäisi sitten että minkä näköisestä hahmosta nyt onkaan kyse.

    Mutta hyvältä näyttää muuten! ^^

    VastaaPoista
  2. Minun piti tehdä se :'D mutta agratessani blogin jumitukselle, unohdin 8C linkkaan sitten kun testaan piilareiden ja lasien kanssa.

    VastaaPoista