perjantai 15. kesäkuuta 2012

Äkkiäpäs tulee jo uutta tekstiä! Mitä tämä ....?


Desuconissa ollessani, tai enemmänkin..Niinan luona ollessani muistin erään vanhan rakkaan hahmon, jonka piti olla eka cossini koskaan. Jäi haaveeksi, sitten tuossa 2007 tai 2008 kokeilin uudestaan, failasin.

Nyt...nyt tiedän tarkalleen miten tämä kaikki tehdään...ja palava rakkauteni tämän tyyppisiin hahmoihin ei koskaan sammu... Tämä on siis seuraava projektini, joka kyllä tulee Traconiin vasta.

Magic Knight Rayerth sarjan  murrosiän kokenut Ascot.

En voi sanoin kuvata kuinka paljon rakastan tätä hahmoa, lempi hahmoni koko sarjasta! Joka myös on huvittavaa koska olin aivan unohtanut tämän hahmon olemassaolo! Mutta kun olin Niinan luona, selailimme hänen  MKR taidekirjoja ja Ascot tuli avstaan. Sain täydellisen referanssikuvan puvusta, edestä ja takaa. Olin suoraan sanottuna cosplaykiimassa. En osaa kuvailla sitä tunnetta sen paremmin!  Skannasimme ja tulostettiin seinälleni hänen puvusta kuva, netistä en löytänyt tarpeeksi hyvää.

Toivon hartaasti saavani Niinasta Cleffin, koska hänen pituus on täydellinen siihen(anteeksi niina XD) ja paras ystäväni joka onnekseen asuu jo conipaikan paikkakunnalla suostui Caldinaksi. Koska hänelle sopii harvnaisen hyvin tumma iho. Hän cossasi Kidaa nyt desuconissa. Joudun kyllä jotenkin taikomaan itselleni piilokorot pukuun..


Kankaita löytyy jo kaapista! Uskon että kaikkeen on tarkoitus, ja uskon että syystäkin olen pitänyt noita kankaita laatikossani nämä vuodet käyttämättä. Nyt niille on tarkoituksensa.


Mousse, Brief ja Ascot. Olen heikkona dorkapoikiin jotka ovat yleinsä toivottaman rakastuneita tyttöihin joita ei saa. Brief taitaa toisin olla ainoa joka pääsi aika lähelle?


On olemassa tietysti eräs toinenkin dorkajätkä jota rakastan, itse sarjaa en mutta tätä hahmoa kyllä. Mutta en usko että tulisin onnisutmaan tässä cossissa, vaikka asut ovat helppoja, lähes kaapistavedettäviä..


Loveless sarjan Yayoi.

Voi miksi oletkaan noin tikku ja pukeudut vielä niin tikkuhousuihin? Syy myös miksi olen valinnut edelliset dorkahahmo jätkän on väljät vaatteet jotka auttavat luomaan sen hahmon puvun. Olen valitettavasti kurvikas ja hyvin lanteikas. En noin vain saisi tätä hahmoa näyttämään hyvälle. Yhyy ..


xoxo Ane-ue

5 kommenttia:

  1. Ei voi sanoa muuta kuin Headderi on rakkaus!!!! :3 ja oot itekki nii dorka XD ♥

    VastaaPoista
  2. Oh my god <3___<3 Magic Knight Rayearth cosplay! Ascot oli joskus ittelläkin kauheen himo cossata, mut ihan unohtunu tää sarja (joka on niin awesome niiiin awesome)Mut vitsit alko ite kutkuttaa toi Eagle cossi! Niin hyvän näkönen mies! mutta ei varmaan täksi kesäksi oo tulossa >___> hmmh muita suunnitelmia! Mut joskus vielä!

    Ja tuun niin fanittaa tota sun Ascottia! omg love!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ;3; tee ihmeessä Eagle! Tulen raii_----------rakastamaan sitä 8D se oli toinen suosikkihhamoni sarjasta! ;__; </3 ja se jumalauta meni kuolemaan. *ikuinen katkeruus*

      Poista
    2. I KNOW! Julmaa v___v mut tekis kyl mieli. Jos ei tänä vuonna ni perkele ens vuonna sitte :( ku animeconiin kaikki päivät varattu... traconiin ois mahollisuus, mut kattoo riittääkö aika!

      Poista