sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Desucon

En ole muistanut päivittää tätä paikkaa :'D Anteeksi.
No desu tuli ja meni! Oli hienoa! Eurocosplay meni upeasti. En voittanut, mutta voitin itsetunnon ja itsekunnioituksen...jota en ole omistanut vuosiin ilmeisesti. Kun näin esitykseni videolta, halusisn vajota maan alle..mutta sitten tuli niin ihana kommenttivyöri tyypeiltä joita en edes tunne, tai niiltä joita ihailen.. JOten....En parempaa voisi toivoa!

Tässä on lauantai cossini kuvia.Cosplayasin siis Cloverin Oruhaa. Oli ihana tavata Cloverin faneja ja jopa myös kuulla että harvinaista nähdä CLAMP tuotannon cosplayaajia jotka eivät failaa... Kyllä, hahmo tulee uusintakäyttöön hyvin pian! Mutta haluan kyllä siihen mukaan tämän ihanan vaaleantytön sarjasta. Jonka nimen unohdin tyhmänä...Dementia.

Lauantai illan ja koko yön cosplayasin Yamato nadeshiko,...ah..The Wallflover mangan Sunakoa arkiasussa. Mukanani oli Noi-chan.

Mitä sunako tekee keskimmäisessä kuvassa? No summonoi pimeyden voimia tietty!

Sunnuntaina cosplayasin Darkstalkers Morrigania. Teen asuun siivet kyllä uudestaan.. ja valitettavasti siitä minulla ei ole vielä edes kunnon kuvaa. Tai on yksi paparazzi kuva jonka Edeae nappasi, (ilonacosplay blogin omistaja)



Ah, ja niin jos kiinnostaa tässä on Oruha esitykseni.

1 kommentti:

  1. Totta, on ihanaa nähdä kun joku joka cossaa CLAMPin tuotantoa ei failaa :D Niitä on tullut jo nähtyä aivan liian monia, itse suutun aina kun näen fail Chii-cossaajan<3 Mutta tuo asusi on ihana :)

    VastaaPoista