maanantai 9. heinäkuuta 2012

Porco Rosso & Fio

Olinpas Tuurissa/Ähtärissä viitisne päivää ja siihen sisältyy paljon asioita. Mutta ainoa asia jonka voisin tänne kertoa on että pidimme hyvin spontaanin Porco Rosso photoshootin. Ystäväni Henna cossasi Porcoa Traconissa 2010, joten puku oli jo. Itse toisin jouduin väsäämään omani.. Housut otin Moussen puvusta käyttöön, vyön sain, peruukki kuului Santulle. Kyllä, tiedän että peruukki on liian tumma, mutta otin hieman enemmän inspiraatiota nyt kuin over 9000 vakavaa ajattelua. Silti koitin parhaani. Olimme kaivoksilla kuvaamassa jossa oli uskomattoman hienon näköistä ja rauhaisaa, toisin sinne piti ajaa...jopa eksyimme. Ähtäristä sinne ajaminen meniii......varmaankin 45minuuttia veikkaisin. Koska tosiaankin..eksyimme ensin. Lopulta päästiin kyllä määränpäähän!

Päivälle oli luvattu sadetta ja ukkosta, mutta se ei saapunut kuin vasta seuraavana päivänä onneksi.

Tässä on muutamia kuvia, lisää tulee Animeconin jälkeen. Kuvaaja lähti viikoksi roadtripille lappiin, joten en sanaut vielä kaikkea. Mutta en tahtonut odottaakkaan viikkoa! Joten..tässä...




 Nuo eivät muuten ole oikeat korvikset. En omista korviksille reikiä enää, tai muitakaan lävistyksiä..niin nappasin nämä napit jotka olen maalannut itse ja iholiimalla kiinnitin korviini. Ei ollut ongelmia niiden irrottamisessa!
Elokuvassahan tietääkseni ei ole kameraa Fiolla, mutta kamera sattui olemaan mukana kuvaajalla. Vanha ja toimiva sellainen, hän tahtoi muutamia fiilistelykuvia myös.




 Joten, mitäpäs tähän enää lisäämään? Animecon tulossa ja siellä näemme.

xoxo Ane-ue.

2 kommenttia:

  1. ihana cossi ;__; näytät nii söpölle <3

    VastaaPoista
  2. aivan mahtava Porco Rosso ja sinun asusikin. Nähdään muuten Animeconissa. Pääsen halimaan sinua taas :3 <3

    VastaaPoista