sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

GOTTA TAG THEM ALL

Laitan käyntiin pienen tagin. On kuusi asiaa jotka teidän täytyy kertoa. 3 negatiivista ja 3 positiivista, tietysti reehellisesti. Lopuksi taggaat kuusi blogia ja linkkaat blogin ales joka sinut linkkasi.

Kolme negatiivista asiaa jotka sinun täytyy kertoa. 1.Cossi joka on vähiten suosikkisi ja syy. 2.Huonoin kokemus conissa. 3.Huonoin conisi ja syy.

Kolme postiivista asiaa jotka täytyy kertoa. 1. lempi cossisi ja syy. 2. Paras kokemus. 3. Paras conisi ja syy.

Negatiiviset.
1.Paradise Kissin Yukarin loppunäytös puku..Esityksessämme tuli puvunvaihdos keskenkaiken, no minähän sen keksin. Mutta noh..sanotaan että vetoketju jäi jumiin ja juoksin lavalta pois kesken esityksemme. Itkin seuraavaksi takahuoneessa. Valitettavasti siitä ei ole kuvia.

2.Hmh. Valitettavaasti menee liian henkilökohtaiseen asiaan että en voi kertoa kokonaan. Mutta sanotaan että väärät päätökset ja väärä paikka. Lopputulos että itken ja pidättelin itkua 4tunnin automatkalla että kuski ei huomaisi.

3.Cosplay Gaala. Ekassa osassa lukee syy. + Ei ollut coni minulle, hieman enemmän esiintymistä vain. Hieman liian ahdastakin ja kallista niin pienestä tapahtumasta.


Postiiviset asiat.
1. Mousse Ranma1/2 sarjasta. Se oli niin mukava päällä Q_Q

2.Desucon 2010 eurocpsplay esityksen jälkeen tuli niin ihania kommentteja ja hyvä fiilis. Sain itsetuntoani takaisin. Ja tämän vuoden animeconissa muutama "fanI" jotka tuli kasvotusten puhuttamaan minua ihan nimelläni :''*D En vieläkään käsitäm koko asiaa.

3.Animecon 2008 En oo varma miksi, mutta rakastin sitä conia :'D Etenkin Guilty gear ryhmäämme..siihen aikaan niin pidin I-no cossistani. Ja seuraavana päivänä DDS ryhmämme energia keskenään oli ihanaa.


Minut taggasi: Minä, joten en voi linkata isteäni tähän.

6 blogia jotka taggaan:
http://ilonacosplay.blogspot.com/
http://tree-of-the-dead.blogspot.com/
http://cosplayjedit.blogspot.com/
http://cosplaynepatoivo.blogspot.com/
http://alice-in-passionland.blogspot.com/
http://lilyoflilian.blogspot.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti